Tjänster

Psykologtjänster

Förverkliga det liv du längtar efter

Alla människor kan komma i kontakt med sig själva och sin inre kompass för att känna glädje och mening. 

Det kan vara olika saker som hindrar oss från att vara i kontakt med oss själva och det vi vill och behöver, exempelvis traumatiska upplevelser, inlärda värderingar, stress, ångest, depression eller livskriser.

Mår du inte bra eller känner brist på mening kan det vara svårt att själv göra den förändring du behöver i ditt liv. Det är mänskligt och tillsammans kan vi hjälpas åt att se vad du behöver. 

Målet är att du som klient ska få tillgång till din inneboende kraft så att du kan vara den du är hemma och på jobbet. Genom evidensbaserade skattningsverktyg och de inledande bedömssamtalen kartläggs dina problem för att kunna följa din utveckling, om du lider av exempelvis stress, ångest, depression eller trauma.

En psykologisk behandling eller vägledning kan också vara värdefull för dig som chef eller medarbetare. Att utvecklas på jobbet handlar inte bara om att ha verktyg för arbetet eller gruppen. I rollen som chef där man leder andra människor är det viktigt med självkännedom och veta var man har sina egna styrkor och fallgropar.

Utförare: Leg.Psykolog Anna Birath

Tjänster

  • Psykologisk bedömning/skattning av symtom
  • Psykologisk behandling
  • Utbildning i psykisk (o)hälsa
  • Handledning
Psykologisk bedömning 

Vi kartlägger vad dina problem beror på och bedömer graden av dina symtom på exempelvis stress, ångest, depression och trauma. En viktig grund för att forma hur den fortsatta behandling ska se ut.

Psykologisk samtalsterapi

Genom regelbundna samtal hjälper vi dig att se och omfamna dig själv och genomgå den förändring du behöver för att må bra.

Utbildning & handledning

Handledning och utbildning av legitimerad personal och chefer genom möten, föredrag, workshops och utbildning i psykisk (o)hälsa för att förstå, behandla och leda människor med psykisk ohälsa.

Behöver du hjälp?

Om du eller någon av dina medarbetare mår dåligt och behöver hjälp att kartlägga sina symtom för att veta vad som behöver förändras är du välkommen att höra av dig till mig. Vare sig det handlar om dig själv, en närstående eller hur du som ledare kan hantera psykisk ohälsa stöttar, vägleder och guidar jag dig genom hela din process. Hör gärna av dig om du har några frågor om våra psykologtjänster. 

Skicka förfrågan om behandling/uppdrag