Tjänster

Clarity program

Clarity program

- För inre klarhet och riktning

Detta program är en unik process där vi arbetar för att uppnå personliga, professionella och organisatoriska mål.  Kombinationen av vår djupa förståelse av hur människan fungerar med vårt strategiska kunnande och drivet att omsätta det i handling gör programmet kraftfullt. Du får till den förändring du genuint vill ha. Det kan vara i  personalärenden, karriärsutveckling eller en personlig transformation i ditt liv. Du kanske har testat allt och inte kommit vidare men nu är det hög tid. Vi följer din process noggrant och har byggt en unik tjänst bestående av skattning av symtom, målsättning, bearbetning, coaching och involvering av närstående chef eller partner vid behov.

Genom Clarity Program får du hjälp att identifiera vad som är viktigst för dig just nu, coahing i att ta steg framåt mot det du längtar efter och stöd att bearbeta det som står i vägen för att du ska lyckas. Du får genom denna process syn på dig själv, vem du är, vad som verkligen får dig att blomma och stöd att omsätta det i konkret handling. 

Programmet är en unik kombination av en resultatorienterad och utforskande process för att nå större klarhet om vem man är och vad man har för inre mål. Du får tillgång till olika verktyg som stöd i sin utveckling.

Clarity Program kan göras indivduellt, i par eller i ett team. Efter att "Questen", den viktigaste frågan är satt under startsessionen, ger en session i veckan tempo och fokus. Med den delade "storyboarden" är vi uppkopplade under hela programmet. Där postar du kontinuerligt tankar, bilder och värdefulla reflektioner. Vi är hela tiden närvarande i processen och du har obegränsad mailsupport. Deltagare vittnar om en ökad klarhet i sitt liv och en förbättrad förmåga att sortera. Att vara mer i kontakt med sin passion, fatta klokare beslut och vara tydligare i sin kommunikation med sig själv och omgivningen är andra vittnesmål.

Utförare: Fredrik Birath & Anna Birath

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp med att lära känna dig själv och få förståelse för hur du ska kunna leda dig själv mot det du vill är Clarity Program en kraftfull process. Vi ger dig verktygen, förståelsen och kunskapen om hur allt hänger ihop och vad som krävs för att du ska nå ditt mål. Hos oss får du en partner som stöttar, vägleder och guidar från början till slut. Varmt välkommen att kontakta oss. 

Skicka förfrågan om behandling/uppdrag